dijous, 29 de desembre del 2011

Pearltrees

- Pearltrees és una eina per a la distribució d'informació a la xarxa. Utilitza com a font tot allò que t'ha cridat l'atenció i, a més, pots crear contingut i distribuir-lo a altres usuaris.

En una de les classes de GTIC, després de crear el nostre compte d'usuari, ens vam posar per parelles per poder interactuar en el Pearltrees del nostre company. He de dir, que ho vam intentar durant tot el que restava de classe, inclús el Jorge no sabia com fer-ho.

Opino que el Pearltrees és un eina díficil d'utilitzar, a lo millor si estigués en castellà o català ens resultaria més fàcil fer-la servir però es troba en anglés. Per intentar compendre millor aquesta eina vaig buscar informació a través de Google Chrome, però tot ho referent amb aquesta pàgina es troba en anglés (també els vídeos de Youtube).

L' utilitat del Pearltrees consisteix en anar afegint perles amb el contingut d'interès. El que resulta interessant el el fet de poder compatir amb els altres allò que vagi "creant" en el meu compte.

A continuació deixo un vídeo de com utilitzar el Pearltrees:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada