dimarts, 27 de desembre del 2011

Oh Brother! Anunci Seat Altea

- A classe de COED, varem veure l'anunci de "La vuelta al cole" de Galerias Preciado. Després del visionat d'aquest anunci, l'Imma ens va posar els últims anuncis d'Estrella Damm durant l'estiu. Vam analitzar la música, la càmera, entre altres factors, i ens vam adonar que no només ven material escolar, sinó que hi ha un missatge darrere.

Com a treball particular, l'Imma ens va manar veure l'anunci d'Oh Brother, que patrocina un cotxe de Seat, i analitzar-lo. A continuació hi posaré el vídeo:


 En l'anunci podem veure un monstre que, a mesura que rep carinyo, va creixent. Arriba un moment, però, que l'animal és tan gros que no pot entrar dins el cotxe i la família l'ha de deixar a casa. Podem apreciar com al principi de l'anunci la música es sent més forta, quan el monstre és molt estimat, i com el volum d'aquesta baixa quan l'han de deixar sol a casa. Quan la família es compra el Seat Altea la música torna a pujar, perquè ara el monstre pot entrar en el vehicle i torna a ser feliç.

N'hi ha anuncis, com aquest, que tenen un missatge adecuat per als nens, però n'hi haurà d'altres que no. Com a futurs mestres, ens hem d'adonar de quins són el programes adequats per a la conciència del nen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada