dijous, 10 de novembre del 2011

Com Parlar Bé en Públic

- L'altre dia vam entregar a l'Imma el treball del llibre Com Parlar Bé en Públic. Una obra adreçada a tots aquells, que com nosaltres, volem millorar la nostra manera d'expressar-nos en públic.

El llibre dóna tècniques i consells molt variats que ens serveixen tant per millorar la nostra pronunciació, com per a controlar els nervis.

En la meva opinió és un llibre que dóna bons consells i metodologies però que es fa molt pesat i tediós de llegir. No es tracta d'una lectura amena i agradable, sinó d'una guia que de vegades es fa díficil, fins i tot, d'entendre a conseqüència del seu llenguatge tècnic.

A continuació la sinopsis del llibre, per si us interessa llegir-lo o fer-li un cop d'ull:

 - Els grans oradors tenen un món de tècniques concretes, gestos estudiats i mètodes, que tothom pot aprendre. Descobreix quins són els seus secrets i fes que les teves intervencions públiques, lluny de ser un mal tràngol, es converteixin en ocasions excel·lents per a comunicar i persuadir. En aquest llibre, hi aprendràs: trucs per a superar el pànic de quedar-te en blanc; recursos per a preparar bé el discurs; idees per a mantenir el ritme i guanyar-te l'auditori, i moltes coses més. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada